Meubelspuiterij Capelle aan den IJssel staat garant voor perfect resultaat

Meubelspuiterij Capelle aan den IJsselBij Meubelspuiterij Select Capelle aan den IJssel bent u aan het juiste adres voor het spuiten van meubels. Past de kleur van uw meubel niet meer bij uw interieur of is uw meubel beschadigd? Wij spuiten uw meubel, zodat deze weer helemaal past in uw woon- of werkruimte. Wij zijn de meubelspuiterij voor het renoveren van meubilair. Meubelspuiterij Select Capelle aan den IJssel staat garant voor een perfect eindresultaat en het meubel krijgt de opfrisbeurt die nodig is.

Hoge kwaliteit

Bij ons kunnen alle soorten meubels voorzien worden van een renovatie. Door het spuiten van meubels krijgt uw interieur een compleet nieuwe look. Daarmee worden ook kosten bespaard. Een beschadiging of vaalheid kan vervelend zijn, maar vaak zijn nieuwe meubels duurder. Het spuiten van meubels is daarom een goed idee. Binnen onze meubelspuiterij worden alle werkzaamheden uitgevoerd met hoge kwaliteit. Daarnaast hebben wij een uitgebreid kleurensysteem, zo kan elk meubilair opgeknapt worden volledig naar uw wensen.

Werkwijze

Onze vakkundige medewerkers hebben veel kennis over het spuiten van meubels. Voorafgaande aan het spuiten wordt het meubel zorgvuldig geschuurd, om het meubel te ontlakken. Vervolgens wordt het meubel professioneel gespoten, dit gebeurt volledig naar uw wensen. Een voordeel van onze meubelspuiterij in Capelle aan den IJssel is een ruim assortiment in kleur. Daarnaast zorgen we ervoor dat het spuiten van uw meubels snel gebeurt en de meubels worden compleet gemonteerd weer afgeleverd.

Heeft u vragen?

U kunt ervoor kiezen om bijvoorbeeld uw kast, tafel of stoel te laten spuiten door Meubelspuiterij Select Capelle aan den IJssel. Wij kunnen u voorzien van deskundig advies, maar er wordt altijd rekening gehouden met uw wensen. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie, dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met de werknemers van Meubelspuiterij Select. Wij helpen u graag verder.

Contactformulier