In 2 stappen een offerte op maat via Whatsapp!

  1. Voeg 06 86 86 88 98 toe aan mobiel & stuur foto’s van het te spuiten object met uw naam via Whatsapp
  2. Binnen 2 werkdagen ontvangt u een vrijblijvende scherpe offerte op maat

Bedden

Een bed is vaak een van de grootste meubelen in een slaapkamer. Als u een bed heeft dat beschadigd is of vaal is, of misschien is de kleur niet meer goed, dan kunt u het laten spuiten van uw bed overwegen. Voor het spuiten van uw bed bent u bij Meubelspuiterij Select aan het juiste adres. Meubelspuiterij spuit verschillende soorten bedden en niets is dan ook niet te verwezenlijken. Wij zullen er alles aan doen om uw bed op te knappen naar uw wensen. Tevens beschikken wij over een eigen kleurensysteem en gebruiken wij de meest moderne applicatie- en drogingstechnieken voor een perfect resultaat.

Een groot voordeel aan het laten spuiten van uw bed is dat het natuurlijk veel goedkoper is dan een heel nieuw bed. U kunt zo heel veel geld besparen. Het kan zonde zijn om veel geld uit te geven aan een nieuw bed terwijl het oude bed misschien alleen een opfrisbeurt nodig heeft. Misschien mankeert het meubel wel niets alleen bent u het niet meer eens met de kleur, door vaalheid of smaakverandering. Dan is het laten spuiten van uw bed juist een goede optie. Door ons uitgebreide assortiment aan kleuren kunnen wij uw bed de opfrisbeurt geven die deze nodig heeft. Ook is het fijn dat het laten spuiten van uw bed vrijwel toepasselijk is op elk materiaal. Dit kan doordat wij ook gespecialiseerd zijn in het voorbehandelen van de verschillende materialen.

Als u interesse heeft in het laten spuiten van uw bed door Meubelspuiterij Select, kunt u contact met ons opnemen. Uiteraard zijn wij ook bereikbaar voor verdere vragen en vrijblijvend advies. Ook kan een van onze specialisten bij u langskomen om de opties te bespreken. Voor een directe afspraak kunt u onderstaand contact formulier invullen.

    Werkzaamheden voor

    KeukensMeubelsDeurenKastenTafelsStoelenBedombouwLosse onderdelenAnders