In 2 stappen een offerte op maat via Whatsapp!

  1. Voeg 06 86 86 88 98 toe aan mobiel & stuur foto’s van het te spuiten object met uw naam via Whatsapp
  2. Binnen 2 werkdagen ontvangt u een vrijblijvende scherpe offerte op maat

Metaal

Meubelspuiterij Select is een specialist op het gebied van spuitwerkzaamheden voor bijvoorbeeld meubels, keukens en deuren, maar ook voor losse onderdelen. Bij het spuiten van deze losse onderdelen, denk hierbij aan delen van meubels, keukens en deuren, maken wij onderscheid tussen verschillende materialen. De reden hiervan is dat elk materiaal anders behandeld dient te worden, bijvoorbeeld wat betreft verfsoort. Het is voor ons, en uiteindelijk voor u ook, belangrijk dat wij van tevoren weten met wat voor soort materiaal we te maken hebben. Wij verrichten spuitwerk voor kunststof, metaal en hout.

Metaal spuiten

Voor we beginnen met de spuitwerkzaamheden voor metaal, is het belangrijk dat we weten met welk soort metaal we te maken hebben. Zaken als de structuur en de samenstelling van het metaal zijn van belang voor het spuiten. Zo kunnen wij namelijk bij het maken en mengen van de verf rekening houden met het materiaal. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat de verf goed hecht aan het materiaal en ook lang meegaat zonder beschadiging of kleurvervaging.

De werkwijze

Hoe gaan wij precies te werk bij het spuiten van metaal? Allereerst gaan we aan de slag met de onderdelen om te zorgen dat deze goed schoon en glad zijn. Vervolgens spuiten we het materiaal in met een soort primer om te zorgen dat het spuitwerk goed hecht.

Zo nodig worden uw metalen onderdelen herstelt om vervolgens gespoten te worden. Wij maken hierbij gebruik van een zogeheten ‘zwartmaker’ om alle oneffenheden te kunnen zien. Tenslotte maken wij bij het spuiten van metalen gebruik van lak voor krasvastheid en kleurvastheid.

Advies van Select

Meubelspuiterij Select beschikt over deskundige vakmensen. Al onze medewerkers zijn stuk voor stuk vakmensen met de juiste papieren. Wij werken op een transparante manier, dit houdt in dat u altijd welkom bent om te kijken naar de vooruitgang van uw onderdelen.

U kunt ons ook inschakelen voor advies over uw materialen, bijvoorbeeld als u niet goed weet met wat voor type materiaal u te maken heeft, of als u twijfelt of u het hele meubel wilt laten spuiten of alleen een deel. Onze specialisten helpen u verder. Wij staan voor u klaar met uitgebreide service voor zowel de zakelijke als de particuliere klant.

    Werkzaamheden voor

    KeukensMeubelsDeurenKastenTafelsStoelenBedombouwLosse onderdelenAnders