In 2 stappen een offerte op maat via Whatsapp!

  1. Voeg 06 86 86 88 98 toe aan mobiel & stuur foto’s van het te spuiten object met uw naam via Whatsapp
  2. Binnen 2 werkdagen ontvangt u een vrijblijvende scherpe offerte op maat

Deuren

Heeft u een deur die er vaal uitziet, beschadigingen heeft of u vindt de kleur simpelweg niet meer mooi? Dan bent u bij Meubelspuiterij Select aan het juiste adres. Of het nu gaat om een binnen- of buitendeur, een deur is altijd een belangrijk onderdeel van een ruimte. U kunt kiezen om uw deur te laten spuiten. Meubelspuiterij Select spuit allerlei deuren weer als nieuw en laten uw deur voldoen aan uw nieuwe wensen. Tevens beschikken wij over een eigen kleurensysteem en gebruiken wij de meest moderne applicatie- en drogingstechnieken voor een perfect resultaat.

Er zitten verschillende voordelen aan het laten spuiten van uw deur. Het grootste voordeel is dat u flink geld kunt besparen. Een nieuwe deur is immers duurder dan hem laten overspuiten. Het kan zonde zijn om een nog goedwerkende deur weg te doen omdat hij een kleine beschadiging heeft of omdat u de kleur niet meer mooi vindt. Stel u wilt uw deur in dezelfde kleur als overige meubels (of juist totaal niet) kan dit ook! Door ons eigen kleuren systeem kunnen wij uw deur opknappen op de manier dat u dat wilt. Een laatste voordeel is dat wij bereid zijn elk materiaal te spuiten, een deur van bijvoorbeeld hout of kunststof, het kan allemaal. Elk materiaal heeft wel zijn eigen voorbehandeling nodig maar ook daar zijn wij in gespecialiseerd.

Heeft u interesse in het laten spuiten van uw deuren door Meubelspuiterij Select? Dan kunt u voor vrijblijvend advies en eventuele verdere vragen contact met ons opnemen. Ook voor advies kunt u contact met ons opnemen of een van onze specialisten komt bij u langs. Voor een directe afspraak kunt u het onderstaande contact formulier invullen en zullen wij u terugbellen.

    Werkzaamheden voor

    KeukensMeubelsDeurenKastenTafelsStoelenBedombouwLosse onderdelenAnders