In 2 stappen een offerte op maat via Whatsapp!

  1. Voeg 06 86 86 88 98 toe aan mobiel & stuur foto’s van het te spuiten object met uw naam via Whatsapp
  2. Binnen 2 werkdagen ontvangt u een vrijblijvende scherpe offerte op maat

Keukens

Keukens spuiten

Bent u toe aan vernieuwing in uw keuken? Of is uw keuken beschadigd en wilt u hier iets aan laten doen? Denk dan eens aan de mogelijkheden bij het laten spuiten van uw keuken. Wij van Meubelspuiterij Select hebben vele jaren ervaring wat betreft het spuiten van keukens. Wij beschikken over vakkundige medewerkers, wij werken transparant en wij bieden uitstekende service voor zowel de particuliere als zakelijke klant. U kunt ons namelijk ook inschakelen voor advies, bijvoorbeeld als u niet goed weet wat u precies moet met uw keuken.

Waarom uw keuken spuiten?

Als u toe bent aan vernieuwing of renovatie van uw keuken, is spuitwerk een van de beste opties. Spuitwerk geeft namelijk een net resultaat, precies naar wens. Daarnaast laat spuitwerk geen stof, stank of troep achter en is het een relatief duurzame manier van kleuren omdat het lang meegaat en uw keuken minder snel opnieuw beschadigd dankzij onze toplaag na het spuiten.

Voor wij beginnen met het spuiten van de keuken, zorgen we eerst dat de kastjes en andere onderdelen goed geschuurd zijn. Het is namelijk van belang dat de meeste oneffenheden verwijdert zijn, voor een zo glad en goed mogelijk resultaat. Vervolgens beginnen wij met het geheel of gedeeltelijk spuiten van de kast, volledig naar uw wens.

Meer informatie of advies

Onze werknemers zijn gespecialiseerd in spuitwerkzaamheden en hebben al vele keukens met succes vernieuwd. U kunt dus contact met ons opnemen voor advies op maat of meer informatie over onze producten of werkzaamheden.

keuken spuiten [pb-city]

    Werkzaamheden voor

    KeukensMeubelsDeurenKastenTafelsStoelenBedombouwLosse onderdelenAnders