In 2 stappen een offerte op maat via Whatsapp!

  1. Voeg 06 86 86 88 98 toe aan mobiel & stuur foto’s van het te spuiten object met uw naam via Whatsapp
  2. Binnen 2 werkdagen ontvangt u een vrijblijvende scherpe offerte op maat

Hout

Wij van Meubelspuiterij Select zijn gespecialiseerd in alles op het gebied van spuitwerk voor onder andere meubels, keukens en deuren. Maar wij zijn er ook voor spuitwerkzaamheden voor losse onderdelen. Bij het spuiten van deze onderdelen, bijvoorbeeld delen van keukens, meubels en deuren, is het belangrijk dat wij van tevoren weten met wat voor soort materiaal we te maken hebben. Wij verrichten spuitwerk voor kunststof, metaal en hout.

Hout spuiten

Voor het spuiten van houten onderdelen, is het belangrijk dat wij ongeveer weten wat de staat van het hout is. Bijvoorbeeld de structuur is van belang bij het spuitwerk. Wij kunnen op basis van het materiaal namelijk speciaal verf mengen. Zo bent u ervan verzekerd dat de verf goed hecht aan het basismateriaal en dat het lang meegaat zonder beschadiging of kleurvervaging.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij precies te werk bij het spuiten van houten onderdelen? Wij beginnen met ervoor te zorgen dat de onderdelen goed schoon en glad zijn. Vervolgens spuiten we het materiaal in met een soort primer om te zorgen dat het spuitwerk goed hecht.

Wanneer nodig gaan wij eerst aan de slag met het herstellen van uw houten onderdelen, om deze vervolgens glad te schuren en daarna beginnen we met de spuitwerkzaamheden. Wij maken hierbij gebruik van een zogenaamde ‘zwartmaker’, zodat we alle oneffenheden kunnen zien. Tenslotte maken wij gebruik van een lak om krasvastheid en kleurvastheid te garanderen.

Advies van Meubelspuiterij Select

Wij van Meubelspuiterij Select beschikken over deskundige vakmensen. Al onze medewerkers zijn stuk voor stuk vakmensen met de juiste papieren op zak. Onze werkwijze proberen wij zo transparant mogelijk te houden, zodat onze klanten ten alle tijden op de hoogte zijn van onze werkzaamheden. U bent altijd welkom om te kijken naar de vooruitgang van uw onderdelen.

Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor advies op maat. Bijvoorbeeld als u twijfelt over het type materiaal, of als u niet weet of u beter uw gehele meubel kunt laten spuiten, of alleen bepaalde onderdelen. Onze specialisten helpen u hierbij. Wij staan voor u klaar met uitgebreide service voor zowel de particuliere als de zakelijke klant.

    Werkzaamheden voor

    KeukensMeubelsDeurenKastenTafelsStoelenBedombouwLosse onderdelenAnders