In 2 stappen een offerte op maat via Whatsapp!

  1. Voeg 06 86 86 88 98 toe aan mobiel & stuur foto’s van het te spuiten object met uw naam via Whatsapp
  2. Binnen 2 werkdagen ontvangt u een vrijblijvende scherpe offerte op maat

Kunststof

Wij van Meubelspuiterij Select zijn gespecialiseerd in spuitwerk voor meubels, keukens en deuren, maar ook voor losse onderdelen. Bij het spuiten van losse onderdelen, bijvoorbeeld delen van kasten, stoelen, tafels, bedden of ander soort meubels, maken wij onderscheid tussen verschillende materialen. Dit doen wij omdat elk materiaal anders behandeld moet worden. Zo kan het voorkomen dat verschillend materiaal verschillende soort verf nodig heeft. Het is daarom voor ons en voor u belangrijk dat wij van tevoren weten om welk materiaal het gaat.

Kunststof spuiten

Voor wij beginnen met het spuiten van het kunststof is het belangrijk dat we eerst kijken met wat voor type kunststof we te maken hebben. Ook de structuur van het kunststof is belangrijk, het kan gaan om zacht of flexibel materiaal, maar het kunststof kan ook hard zijn. Bij het mengen van de verf houden wij rekening met het soort materiaal. We willen er namelijk wel voor zorgen dat de verf goed hecht en ook lang meegaat zonder beschadiging.

Onze werkwijze

Hoe gaat het laten spuiten van kunststof in zijn werk? Voor we beginnen met het spuiten van het kunststof, zorgen we eerst dat de onderdelen goed schoon en glad zijn. Vervolgens werken wij vaak met een kunststof primer om te zorgen dat het spuitwerk goed hecht op het materiaal.

Wanneer nodig worden uw kunststof onderdelen herstelt om vervolgens gespoten te kunnen worden. Wij maken hierbij gebruik van een ‘zwartmaker’ om alle oneffenheden te kunnen zien. Tenslotte gebruiken wij bij het spuiten van uw kunststoffen onderdelen gebruik van 2-komponentenlak voor krasvastheid en kleurvastheid.

Advies op maat

Meubelspuiterij Select beschikt over deskundige vakmensen. Al onze medewerkers zijn stuk voor stuk vakmensen met de juiste papieren en certificaten op zak. Daarnaast werken wij op een transparante manier, u bent altijd welkom om de vorderingen van uw onderdelen te bekijken. Wij staan voor u klaar met uitgebreide service voor zowel de zakelijke als particuliere markt.

Als u vragen heeft over uw materialen of over onze spuitwerkzaamheden, kunt u contact met ons opnemen. Ook voor advies op maat kunt u contact met ons opnemen. Bijvoorbeeld als u twijfelt of u uw gehele meubel wilt laten spuiten, of alleen bepaalde onderdelen. Of als u twijfelt met wat voor soort materiaal u te maken heeft. Onze werknemers helpen u verder.

    Werkzaamheden voor

    KeukensMeubelsDeurenKastenTafelsStoelenBedombouwLosse onderdelenAnders