In 2 stappen een offerte op maat via Whatsapp!

  1. Voeg 06 86 86 88 98 toe aan mobiel & stuur foto’s van het te spuiten object met uw naam via Whatsapp
  2. Binnen 2 werkdagen ontvangt u een vrijblijvende scherpe offerte op maat

Kasten

Bent u toe aan vernieuwing of is uw kast beschadigd? Denk dan eens aan de mogelijkheden van spuitwerkzaamheden. Uw woonkamer is uw leefkamer en hier horen natuurlijk meubels bij. Voor de sfeer en uitstraling van uw woonkamer is het van belang dat deze meubels er goed uitzien. Als u niet meer tevreden bent met het uiterlijk van uw kast, zou u ervoor kunnen kiezen deze te laten spuiten. De kast ziet er dan weer als nieuw uit.

Mogelijkheden

Als u kiest voor het laten spuiten van uw kast, heeft u de keuze uit verschillende mogelijkheden. Deze mogelijkheden hangen af van uw wensen. Wanneer u last heeft van een beschadigde kast, kunt u ervoor kiezen de kast echt te laten repareren. Wij maken de kast dan weer precies zoals voorheen, wij werken de beschadiging dan weg door dezelfde kleur te gebruiken als de kast al was en de structuur volledig te behouden.

U kunt er ook voor kiezen de kast te vernieuwen. Met onze eigen mengsystemen kunnen wij vrijwel elke kleur voor u maken. Hierdoor kunt u de kast dus bijvoorbeeld aanpassen aan de rest van uw meubels, dit bepaald u zelf. Wij kunnen ervoor zorgen dat de structuur van de kast behouden blijft, waardoor u wel de houtstructuur blijft zien bij bepaalde kasten.

Meubelspuiterij Select

Wij van Meubelspuiterij Select zijn een ervaren bedrijf met hoogwaardige producten en de meest moderne technieken. Wij beschikken over deskundige vakmensen met de juiste papieren. Daarnaast werken wij zo transparant mogelijk, dit wil zeggen dat wij u zo veel mogelijk op de hoogte houden van onze werkzaamheden. Ten slotte helpen wij particulieren en zakelijke klanten met onze uitgebreide service, zoals maatwerk en werkzaamheden op locatie. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

    Werkzaamheden voor

    KeukensMeubelsDeurenKastenTafelsStoelenBedombouwLosse onderdelenAnders