In 2 stappen een offerte op maat via Whatsapp!

  1. Voeg 06 86 86 88 98 toe aan mobiel & stuur foto’s van het te spuiten object met uw naam via Whatsapp
  2. Binnen 2 werkdagen ontvangt u een vrijblijvende scherpe offerte op maat

Tafels

Heeft u een tafel die er vaal uitziet of beschadigingen heeft? Of misschien vindt u de kleur van de tafel niet meer mooi vind of niet meer bij uw interieur passen. Kies dan voor het laten spuiten van uw tafel. U bent dan bij Meubelspuiterij Select aan het juist adres. Een tafel kan een belangrijk en functioneel meubel zijn en het is fijn als deze er dan ook mooi uit ziet. Meubelspuiterij Select spuit allerlei soorten tafels (denk bijvoorbeeld aan eettafels, salontafels en bijzettafels) en wij zullen er alles aan doen de tafel de opfrisbeurt te geven die deze nodig heeft. Tevens beschikken wij over een eigen kleurensysteem en gebruiken wij de meest moderne applicatie- en drogingstechnieken voor een perfect resultaat.

De voordelen die aan het laten spuiten van u tafel zitten zijn ten eerste dat u veel geld kan besparen. Een nieuwe tafel is immers duurder dan het laten spuiten ervan. Het kan zonde zijn om veel geld uit te geven aan een nieuwe tafel als het oude meubel nog eigenlijk niks mankeert. Ook komt het vaak voor dat u uw tafel liever dezelfde kleur had gezien als overige meubels (of misschien totaal niet), dit kan. Door ons uitgebreide kleurensysteem kunnen wij uw tafel opknappen naar uw wensen. Een laatste voordeel is dat wij (bijna) elk materiaal kunnen spuiten, of het nu gaat om een houten, kunststoffen of aluminium tafel. Dit kunnen wij omdat wij gespecialiseerd zijn in het voorbehandelen van de unieke materialen en hun eigenschappen.

Heeft u interesse in het laten spuiten van uw tafel door Meubelspuiterij Select? Dan kunt u voor vrijblijvend advies en eventuele verdere vragen contact met ons opnemen. Ook voor advies kunt u contact met ons opnemen of een van onze specialisten komt bij u langs. Voor een directe afspraak kunt u het onderstaande contact formulier invullen en zullen wij u terugbellen.

    Werkzaamheden voor

    KeukensMeubelsDeurenKastenTafelsStoelenBedombouwLosse onderdelenAnders