In 2 stappen een offerte op maat via Whatsapp!

  1. Voeg 06 86 86 88 98 toe aan mobiel & stuur foto’s van het te spuiten object met uw naam via Whatsapp
  2. Binnen 2 werkdagen ontvangt u een vrijblijvende scherpe offerte op maat

Meubels

Heeft u meubels die er vaal uitzien of beschadigingen hebben? Of misschien heeft u een meubel waarvan u de kleur niet meer mooi vind of niet meer bij uw interieur past. Kies dan voor het spuiten van uw meubels. U bent dan bij Meubelspuiterij Select aan het juist adres. Mooie meubels in uw woon- of werkruimte kunnen immers belangrijk zijn. Meubelspuiterij Select spuit allerlei soorten meubels en wij zullen er alles aan doen uw meubel de opfrisbeurt te geven die deze nodig heeft. Tevens beschikken wij over een eigen kleurensysteem en gebruiken wij de meest moderne applicatie- en drogingstechnieken voor een perfect resultaat.

Er zitten verschillende voordelen aan het laten spuiten van uw meubel(s). Het grootste voordeel is dat u geen nieuwe (dure) meubelen hoeft te kopen. Het kan zonde zijn om veel geld uit te geven aan een nieuw meubel als het oude meubel nog eigenlijk niks mankeert. Wij begrijpen dat een beschadiging, vaalheid of verkeerde kleur van uw meubel vervelend kan zijn, daarom is het spuiten van uw meubel een goed idee. Ook komt het vaak voor dat uw liever bepaalde meubels dezelfde kleur had gezien als overige meubels (of misschien totaal niet), dit kan. Door ons uitgebreide kleurensysteem kunnen wij uw meubel opknappen naar uw wensen. Een laatste voordeel is dat wij (bijna) elk materiaal kunnen spuiten, of het nu gaat om hout, kunststof, staal of bijvoorbeeld aluminium. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het voorbehandelen van de unieke materialen en hun eigenschappen.

Heeft u interesse in het laten spuiten van uw meubelen door Meubelspuiterij Select? Dan kunt u voor vrijblijvend advies en eventuele verdere vragen contact met ons opnemen. Ook voor advies kunt u contact met ons opnemen of een van onze specialisten komt bij u langs. Voor een directe afspraak kunt u het onderstaande contact formulier invullen en zullen wij u terugbellen.

    Werkzaamheden voor

    KeukensMeubelsDeurenKastenTafelsStoelenBedombouwLosse onderdelenAnders