In 2 stappen een offerte op maat via Whatsapp!

  1. Voeg 06 86 86 88 98 toe aan mobiel & stuur foto’s van het te spuiten object met uw naam via Whatsapp
  2. Binnen 2 werkdagen ontvangt u een vrijblijvende scherpe offerte op maat

Losse onderdelen

Naast meubels en keukens kunt u Meubelspuiterij Select ook inschakelen voor het spuiten van losse onderdelen. U kunt hierbij denken aan bepaalde onderdelen van meubels, keukens of deuren. Als bepaalde delen van uw meubilair niet meer goed zijn, maar de meubels zelf in principe wel, is het namelijk onnodig om de hele meubels te spuiten. Daarom bieden wij ook de beste service wat betreft het spuiten van losse onderdelen voor particuliere en zakelijke klanten.

Materialen

Bij het spuiten van losse onderdelen, maken wij onderscheid tussen verschillende materialen. Dit doen wij om zo efficiënt mogelijk te werken. Als we weten met wat voor materiaal we te maken hebben, kunnen wij de kleur en verf hier op aanpassen. Zo zorgen we ervoor dat het spuitwerk goed hecht en zo lang mogelijk meegaat.

Wij maken onderscheid tussen de volgende materialen:

Bij het maken van een afspraak voor het spuitwerk kunt u aangeven om wat voor onderdeel en om welk materiaal het gaat. Wij weten dan van tevoren waar we aan toe zijn en kunnen dit ook bij u aangeven. Dit bespaart tijd en dus automatisch ook kosten.

Meer informatie of advies?

Als u twijfelt over bepaalde onderdelen, bijvoorbeeld het materiaal, kunt u contact opnemen met onze specialisten voor advies op maat. Ook als u niet zeker weet of u beter losse onderdelen kunt laten spuiten of hele meubels, kunt u ons om advies vragen.

    Werkzaamheden voor

    KeukensMeubelsDeurenKastenTafelsStoelenBedombouwLosse onderdelenAnders