In 2 stappen een offerte op maat via Whatsapp!

  1. Voeg 06 86 86 88 98 toe aan mobiel & stuur foto’s van het te spuiten object met uw naam via Whatsapp
  2. Binnen 2 werkdagen ontvangt u een vrijblijvende scherpe offerte op maat

Stoelen

Heeft u nieuwe meubels maar passen uw stoelen niet bij deze meubels? Of zijn uw stoelen beschadigd en zou u deze graag laten vernieuwen? In deze situaties kunt u ervoor kiezen om uw stoelen te laten spuiten. Meubelspuiterij Select heeft jarenlange ervaring op het gebied van spuitwerkzaamheden. Onze vakkundige medewerkers bieden kwalitatief hoogwaardige service voor zowel de zakelijke als de particuliere klant.

Waarom stoelen laten spuiten?

Als u ervoor kiest om uw stoelen te laten spuiten, kiest u voor een relatief voordelige en makkelijk manier van kleuren. Wij gebruiken alleen de beste materialen en meest moderne technieken, waardoor het eindresultaat altijd volledig naar uw wens is. Spuitwerkzaamheden zorgen voor weinig stof, stank en troep. Dit scheelt tijd en kosten bij het opruimen, voor ons en voor u. Daarnaast is het spuiten van uw meubels relatief duurzaam. Het spuitwerk gaat namelijk lang mee, onder andere door onze toplaag na het spuiten, die ervoor zorgt dat u minder kans heeft op beschadiging en kleurvermindering.

De mogelijkheden

Spuitwerkzaamheden bij Meubelspuiterij Select biedt vele mogelijkheden. Zo is vrijwel elke kleur mogelijk om de stoelen mee te spuiten. Wij beschikken over een mengsysteem wat elke mogelijke kleur kan maken. Zo kunt u uw stoelen in elke gewenste kleur laten spuiten en deze dus volledig aanpassen aan de rest van uw meubilair.

Bent u geïnteresseerd in onze werkzaamheden op het gebied van stoelen spuiten? Of zou u graag nog wat meer informatie willen? Neem dan nu contact met ons op, dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen.

    Werkzaamheden voor

    KeukensMeubelsDeurenKastenTafelsStoelenBedombouwLosse onderdelenAnders