Kasten spuiten Schiedam

Heeft u een mooie kast(en) die wel een opfrisbeurt kan gebruiken? Laat uw kasten spuiten Schiedam ! U bent bij Meubelspuiterij Select aan het juiste adres voor spuitwerkzaamheden voor kasten. Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis, is er altijd wel een mogelijkheid voor uw kast die bij u past. Wij  zijn dan ook in staat om al uw wensen werkelijkheid te maken.

Waarom kasten spuiten Schiedam

Het kan zonde zijn om een prachtige kast weg te doen omdat u erop uitgekeken bent. Meubelspuiter Select spuit alle soorten kasten weer als nieuw en laat uw kast dan ook voldoen aan uw nieuwe wensen. Wij beschikken tevens over een eigen kleurenmengsysteem en gebruiken de meest moderne applicatie- en drogingstechnieken.

Voordelen van kasten spuiten Schiedam

  • Zoals eerder genoemd kan het zonde zijn een mooie kast weg te doen omdat u er op uitgekeken bent, de kleur past bijvoorbeeld niet meer bij u interieur of is simpelweg niet meer mooi. Alskasten spuiten u nog niet zo ver bent om een nieuwe kast te kopen, kan u veel geld besparen door uw kast te laten voor wat hij is en te kiezen voor kasten spuiten Schiedam .
  • Eigen inzicht. Het kan zijn dat u uw kast in dezelfde kleur als bijvoorbeeld andere meubels in uw kamer wilt? Of juist een kleur dat een mooi contrast vormt met uw overige meubels? Misschien wilt u de kleur van de kanst wel behouden en heeft hij alleen een opfrisbeurt nodig. Alles is mogelijk.
  • Elk materiaal valt te spuiten. Het is fijn om te weten dat van welk materiaal uw kast ook is, wij deze kunnen spuiten. Of deze nu van kunststof, hout of bijvoorbeeld staal is. Elk materiaal heeft unieke eigenschappen en een goede voorbehandeling nodig. Ook dat kunnen we voor u realiseren.

Interesse in kast spuiten Schiedam

Heeft u interesse in kast spuiten Schiedam door Meubelspuiterij Select? Voor vrijblijvend advies en eventuele verdere vragen kunt u contact opnemen. Voor een directe afspraak kunt u ook het onderstaande contact formulier invullen en zullen wij u terugbellen.